Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Tot am zis zau ca nu mai cumpar Camembert, aceasta branzica vestita in toata lumea. Vestita si puturoasa. Mi-am calcat pe promisiuni :D si din nou am adus-o acasa. Camembertul se topeste frumos si are un gust incredibil dupa aceasta. Eu o mai consum si ca atare alaturi de fructe proaspete sau chiar uscate. Camembertul este o branza franceză cu pastă moale și crustă de mucegai, având formă rotundă, de culoare albă, preparată din lapte de vaca cu un procent de grasime de numai 23%. Pentru maturare are nevoie de la 4 pana 12 saptamani. Camembertul este considerat un simbol al patrimoniului gastronomic și un stereotip național al Frantei. Ca si curiozitate: Franta exporta anual aproximativ 30000 tone din productia anuala de 100 000 tone.
Pofta buna !!!
1
Ciupercile umplute cu Camembert sunt gustoase atat calde cat si reci !
2
Eu am folosit oregano uscat din cultura proprie din gradina !
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult